unieke tuinontwerpen

met uitgebreide pentekeningen en 3d-schetsen

De mooiste ontwerpen, 
gevisualiseerd met de
nieuwste software.


Een goed tuinontwerp – daar begint het mee. En omdat een goed begin het halve werk is, investeren we in een degelijke basis. Voordat we ook maar één schop in de grond steken, willen we van A tot Z de tuin op papier hebben. We zorgen voor een heldere plattegrond – uitgewerkt met de hand – met exacte maatvoering. Daarnaast kan Buitenpracht tegen een meerprijs sfeervolle 3D schetsen realiseren voor een levensecht beeld.

wilt u ook een nieuwe tuin laten ontwerpen?

Of wit u een oriënterend gesprek plannen? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak.
 

goed beeld van de situatie

We komen graag bij u kijken om een goed beeld van de situatie te krijgen. Vervolgens gaan we aan tafel voor een stevige brainstorm om te horen wat uw wensen zijn, en tegelijk onze ideeën te spuien. We maken een schets, zodat steeds duidelijker wordt hoe uw droomtuin moet worden. Zaken als stijl, bestrating, beplanting, houtwerk… het komt allemaal aan de orde.

Gedetailleerd tuinontwerP

Met dit alles in ons achterhoofd maken we een gedetailleerd tuinontwerp. Samen bespreken we deze uitgebreid en passen we deze zo nodig aan. Pas als u helemaal tevreden en enthousiast bent, maken we het plan definitief. Een goed tuinontwerp laten maken is van essentieel belang – het is de basis van uw droomtuin.

 
“WIJ STOPPEN NIET VOORDAT HET TUINONTWERP PERFECT IS, ​​​​​​​ZO CREËEREN WE EEN TUIN WAARIN ALLES KLOPT”

Daan de Jong

 

Vrijblijvend tuinontwerp en advies.


Tuinontwerp en advies van Buitenpracht is vrijblijvend als u ons de opdracht geeft om het plan uit te voeren. We zijn flexibel; ook ’s avonds hebben we tijd voor een oriënterend gesprek. En dat in heel Nederland. Ook een gesprek aanvragen? Bel voor tuinontwerp en advies (0342) 701 177 of vul ons contactformulier in.