essentieel tuinonderhoud

voor een mooie en leefbare buitenruimte

Uw tuin het hele jaar mooi.


Tuinonderhoud is essentieel om uw tuin mooi en leefbaar te houden. Wat de reden ook is, Buitenpracht verzorgt met passie en liefde uw tuin. Denk hierbij aan het onderhoud en de snoei van bomen en planten, verwijderen van onkruid, het onderhouden van uw gazon, het onderhoud van waterpartijen maar ook het vervangen van beplanting. Buitenpracht verzorgt tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven, eenmalig maar ook via een onderhoudscontract.

kies een buitenpracht onderhoudscontract!

Benieuwd naar de mogelijkheden qua tuinonderhoud? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak.
 

Ook voor tuinrenovatie

Met tuinrenovatie hebben we veel ervaring, variërend van kleine tot grote klussen. Enkele voorbeelden: De speeltoestellen in uw tuin zijn niet meer in gebruik. We ontwerpen dit stuk opnieuw en na goedkeuring leggen we het gedeelte aan. Natuurlijk sluit alles naadloos aan op de bestaande tuin. Het kan ook zijn dat het straatwerk is verzakt. Of wilt u nieuwe beplanting voor een frisse look? Buitenpracht uit Barneveld heeft ook al diverse keren voor een mooie tuinrenovatie gezorgd in de vorm van grondige onkruidbestrijding.

... en het kostenplaatje?

Tuinrenovatie kosten zijn geheel afhankelijk van de omvang van de klus en de materialen. Daarom vinden we het fijn als u nú contact met ons opneemt, dan komen we langs voor een oriënterend gesprek, een ontwerp voor de tuinrenovatie en een exact kosten plaatje. Voor meer informatie over tuinrenovatie neemt u contact op met Buitenpracht uit Barneveld via tel. (0342) 22 00 50 of vult u ons contactformulier in.

 

“Moet uw tuin winterklaar gemaakt worden? Eén belletje naar Buitenpracht en we zorgen ervoor!”

Maarten Brand