aanleg van uw vijver

gegarandeerd vakwerk door Buitenpracht

Een vijver op maat, dus ook helemaal naar uw wens.


Vijver aanleg het beste gedaan kan worden door professionals. Buitenpracht durft zich inmiddels wel specialist te noemen in vijveraanleg van diverse typen vijvers. Door de ruime ervaring in het aanleggen van sier-, koi-, en zwemvijvers weten we hoe we te werk moeten gaan. Voor alle aspecten ‘in het groen’ kunt u ons in zetten. Zo kunnen wij ook zorgen voor bijpassende waterplanten. Wilt u meer weten over vijver aanleg – neem dan direct contact op via tel. (0342) 22 00 50 of vul ons contactformulier in.

siervijver

Een siervijver zorgt voor levendigheid door geluid, dieren als vissen, vogels en insecten en natuurlijk mooie (water)planten. Een goede vijver aanleg kenmerkt zich door biologisch evenwicht, zodat het onderhoud minimaal blijft. Wilt u vissen in uw vijver, dan raden we een filtersysteem aan.

koivijver

Een koivijver is prachtig, maar vereist veel vakkennis en de juiste materialen. De vijver moet minstens anderhalve meter diep zijn en - heel belangrijk voor het welzijn van de koi - voorzien worden van een goed filtersysteem en diverse apparatuur voor verwarming, water toe- en afvoer e.d. Een koivijver met bijbehorende apparaten moet goed onderhouden worden.

zwemvijver

Een zwemvijver is een prachtig, natuurlijk zwemwater, dat in de tuin gerealiseerd wordt. Door middel van natuurlijke materialen past de vijver helemaal bij de rest van de tuin. Naast mooi, is een zwemvijver ook gezond doordat er geen chloor gebruikt hoeft te worden. Er moet uiteraard wel geïnvesteerd worden in een goede filterinstallatie.