aanleg van het gazon

snel en vakkundig geregeld met Buitenpracht

Een frisse uitstraling voor uw tuin.


Een gazon is een prachtig ‘tapijt’ voor uw tuin, dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Wat dacht u van speelruimte voor de kinderen, om lekker op te liggen in de zon of te picknicken? We werken met graszoden van topkwaliteit, zodat we een gezond en mooi gazon kunnen garanderen. Het hele jaar door kunnen we grasmatten leggen, tenzij het sneeuwt of vriest. Interesse? Neem dan direct contact op via tel. (0342) 22 00 50 of vul ons contactformulier in, zodat we u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Een gazon is een prachtig ‘tapijt’ voor uw tuin, dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

 

Uw gazon laten aanleggen?


Een gazon laten aanleggen kan snel en goedkoop via Buitenpracht. Vooraf komen we langs om de situatie te zien en onze werkwijze te bespreken. We meten hoeveel m² graszoden er nodig zijn, heel belangrijk, want te kort betekent dat uw gazon niet in één keer gelegd kan worden, te veel houdt in dat het overschot weggegooid moet worden.

Verder bespreken we zaken als ‘wie doet wat’; zorgt u voor een egale en legklare ondergrond of moeten wij egaliseren en eventueel bemesten? Wilt u dat wij het onderhoud doen of wilt u meer weten over een gazon laten aanleggen, neem dan direct contact op via tel. (0342) 22 00 50 of vul ons contactformulier in.