perfecte tuinaanleg 

 in alle mogelijke stijlen en maten

Buitenpracht realiseert droomtuinen.


Elke tuinaanleg zien wij als een project. Een project, dat gestroomlijnd moet lopen. Daarvoor maken we allereerst een goede planning. Door daar veel aandacht aan te besteden en steeds met u te communiceren, laten we de realisatie zo soepel mogelijk verlopen. Al tijdens het ontwerp hebben we gekeken naar stijl en harmonie – en niet onbelangrijk: naar het praktische. Onderdelen als juiste beplanting, verlichting en beregening zijn meegenomen in het plan. Uw tuin moet het jaar rond mooi zijn.

 
Onze kracht is projectmanagement
Niet alles is te plannen, maar een raming van de tijdsduur kunnen we vrij nauwkeurig geven. Indien nodig worden materialen vast besteld en we zorgen dat de benodigde machines beschikbaar zijn.
 

“BIJ BUITENPRACHT VERZORGEN WE ALLES, DUS OOK DE TUINVERLICHTING, DE BESTRATING EN HOUTWERK OF ZELFS EEN COMPLETE BEREGENINGSINSTALLATIE”

 

... en de prijs?


Naast perfect en mooi, moet de tuinaanleg goedkoop zijn. Dat snappen we. We proberen de kosten laag te houden door snel in te schatten wat u wilt, niet te veel tijd kwijt te zijn met praten maar ‘aan de bak’, zoals we dan zeggen. Vooral als u aangeeft dat het budget beperkt is, zullen we kiezen voor materialen die mooi, goed én goedkoop zijn. Inmiddels zijn we er een ster in om met eenvoudige benodigdheden een prachtige tuinaanleg te realiseren. Voor meer informatie over tuinaanleg belt u (0342) 22 00 50.