stijlvolle houtbouw

veranda's, tuinkamers en schuren

Duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit.


Buitenpracht is een allround hoveniersbedrijf met vele specialismen, waaronder ook houtbouw voor de tuin. Denk hierbij aan veranda’s, carports, bergingen en schuurtjes, schuttingen en vlonders, helemaal op maat gemaakt. We maken gebruik van duurzaam kwaliteitshout, zodat we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Het is onze passie om uw wensen te realiseren, en dat tegen zeer scherpe prijzen. Ons tuinhout wordt geheel op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past en tot in de kleinste details is zoals u wenst.

 

“Hout in de tuin zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer”

Hout is een natuurproduct en daarmee heel geschikt om te verwerken in tuinen. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en kan na een aantal jaren behandeld worden met bijvoorbeeld beits of verf, zodat het weer als nieuw wordt.

 
“Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde van een 100% maatwerk buitenverblijf van buitenpracht”

Brand-Jan Soetendaal

 Tuinkamers

Tuinkamers van Buitenpracht, da’s gegarandeerd genieten! We maken onze vrijstaande tuinkamers geheel op maat. Zo kunt u kiezen voor een tuinkamer met berging, speciale zijwanden, een ingebouwde buitenkeuken of haard en een speciale vloer. Uiteraard kiest u zelf het type kamer, het soort dakbedekking, materialen, afwerking en details. Alles handgemaakt door de timmermannen van Buitenpracht!

Tuinhuizen

Houten tuinhuizen, geheel op maat gemaakt? Buitenpracht levert gegarandeerd ambachtelijke tuinhuizen in welk model of welke maat dan ook. Kiest u voor een rieten dak of dakpannen? Voor een robuuste of juist verfijnde uitstraling? Tot in detail bepaalt u hoe het tuinhuis eruit moet komen te zien. Alleen op die manier wordt het úw tuinhuis waar u 100% tevreden over bent.

garages

Bent u op zoek naar een exclusieve houten garage? Buitenpracht realiseert ‘m graag - volledig op maat en perfect tot in detail. Een garage in landelijke stijl is wat ons betreft mooi en praktisch, en moet nog meer sfeer brengen in de bestaande situatie. Wij vinden het prachtig om een stijlvol houten bijgebouw te verwezenlijken, en iets te creëren dat uw verwachtingen overstijgt. Alleen dan is onze missie geslaagd!