perfecte bestrating

die het best bij u en uw tuin past

Bestrating is de basis van uw tuin.


Buitenpracht legt alle soorten (sier)bestrating, zoals natuursteen, klinkers, gebakken stenen, tegels e.d. om een mooi terras, oprit of pad te realiseren. De bestrating is de basis van uw tuin; het moet dus perfect zijn! Interesse? Voor tuinbestratingen belt u met Buitenpracht uit Barneveld op tel. (0342) 22 00 50 of vult u ons contactformulier in.

Grondwerk om te beginnen.


Grondwerk in uw tuin, daar beginnen we mee als de ondergrond ‘kaal’ is. Denk aan het aan- en afvoeren van zand en grond, het maken van funderingen voor terrassen en schuurtjes, het uitgraven van een vijver, het aanbrengen van niveauverschillen e.d.. Ook moet er heel wat grond verplaatst, aangetrild en geëgaliseerd worden om een goede ondergrond voor de bestrating te krijgen.

Wij adviseren u graag.


Er zijn vele soorten bestrating in nog veel meer kleurmogelijkheden. Daarnaast zijn er ontelbare legpatronen. Tijd om eens met ons aan tafel te gaan om een plan op te zetten welke tuinbestratingen het beste bij u en uw tuin passen.

Oprit laten bestraten

Buitenpracht uit Barneveld zorgt ook wat betreft uw straatwerk voor de puntjes op de i. Een oprit bestraten is een vak apart, omdat de bestrating intensief gebruikt én zwaar belast wordt. Best een pittige klus voor de doe-het-zelver – misschien tijd om Buitenpracht in te schakelen? Wij hebben veel ervaring met het bestraten van tuinen en opritten. We letten op zaken als een solide ondergrond, regenwater afvoer en passende legverbanden en we werken uiteraard snel en efficiënt. Naast de straatwerkzaamheden kunnen we direct zorgen voor oriëntatieverlichting langs paden en opritten (bijvoorbeeld verzonken spots).

Tuin laten bestraten

Buitenpracht zorgt voor de perfecte aanleg van sierbestrating. Denk hierbij aan paden, terrassen en opritten. Uiteraard leggen we ook graag de rest van de tuin aan, zoals beplanting, verlichting, schuttingen en dergelijke. Een tuin bestraten doe je niet zomaar. Misschien moet de tuin eerst leeggehaald, de oude bestrating verwijderd en het aanwezige groen gerooid worden. Er moet veel grond verzet worden voor het straatwerk er in kan. Het zandbed wordt aangetrild en nieuwe bekabeling wordt weggewerkt? Bij het grotere straatwerk maken we gebruik van een shovel. We zorgen voor een strak motief of patroon. Zo krijgt u duurzame bestrating, dat helemaal naar wens is.

We letten op zaken als een solide ondergrond en waterafvoer.
 

Sierbestrating maakt het perfect.


Het is onze passie om uw tuin uniek en helemaal perfect te maken. We zijn pas tevreden, als u tevreden bent! Sierbestrating is een belangrijk onderdeel, misschien wel de basis van uw tuin. Alles hangt of staat met een goede verdeling van beplanting versus bestrating, het steensoort, de kleur en het legverband. Advies nodig? Bel Buitenpracht voor sierbestrating leggen tel. (0342) 22 00 50 of vul ons contactformulier in.

Herbestrating nodig?


Soms is het hard nodig om het straatwerk te vervangen, doordat het verzakt is of de bestrating kapot. Maar misschien wilt u gewoon iets anders; hoe dan ook, we adviseren u graag over soort, kleur, patroon en motief. U kunt bij ons terecht voor klinkers, tegels, keramisch, natuursteen en diverse randen en stapelblokken. Het herbestraten verzorgen we van het verwijderen van de huidige bestrating tot het invegen van de voegen. Interesse? Bel Buitenpracht voor herbestrating van uw tuin, tel. (0342) 22 00 50 of vul ons contactformulier in.